SaMASZ presenteert op RMV Hardenberg speciale beursactie!

SaMASZ is op de RMV in Hardenberg aanwezig met de nieuwste modellen van de vlindermaaier, de frontmaaier en de achtermaaier. Bekijk de beursactie met € 2.500,- cashback.

SaMASZ is dit jaar aanwezig op RMV Hardenberg van 24 t/m 26 oktober en wij nodigen u van harte uit om onze stand (636) te bezoeken. Tijdens de beurs presenteren we onze nieuwste modellen van vlindermaaiers, frontmaaiers, en de gloednieuwe achtermaaier SaMASZ XT350SF. Deze maaier heeft een effectieve maaibreedte van 3,48 meter en is uitgerust met een kneuzer en hydraulisch bodemdrukontlastsysteem.

Beursactie: € 2.500,- cashback op vlindermaaiers!

Dit jaar is de beursactie van SaMASZ extra aantrekkelijk! Bij aankoop van een vlindermaaier tijdens de beurs ontvangt u maar liefst € 2.500,- cashback. Om in aanmerking te komen voor deze actie, kunt u zich aanmelden via een bezoek aan onze stand óf via de website tijdens de beursdagen. De definitieve aankoop moet binnen twee maanden rond zijn.

Ontdek daarnaast onze unieke maaibalktechnologie met een speciaal opengewerkt model op onze stand, maar bovenal laten wij u zien waarom SaMASZ dé maaierspecialist is. Mis deze kans niet om met onze experts in gesprek te gaan en alles te leren over de voordelen van onze machines! We kijken ernaar uit u te ontmoeten op RMV Hardenberg!

Meer nieuws

SaMASZ in Libramont

19 jul 2024

Op 26, 27, 28 en 29 juli is SaMASZ aanwezig op de Landbouwbeurs van Libramont

Jubileumactie 40 jaar SaMASZ

11 jun 2024

Ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan organiseren wij een speciale zomeractie voor al onze gewaardeerde klanten. Wanneer u tussen nu en 15 augustus een SaMASZ machine aanschaft, maakt u kans op een unieke en leerzame ervaring: een driedaagse studiereis naar Polen!

Demo gaf de doorslag voor SaMASZ-maaiers.

12 mrt 2024

Bij Van der Veen uit Grootegast was het na een demo duidelijk dat ze voor SaMASZ maaiers zouden kiezen. Na drie jaar maaier is hij zeer tevreden.