Over SaMASZ

SaMASZ bv is de importeur van SaMASZ machines voor Nederland en België. SaMASZ is producent van een uitgebreid assortiment maaiers en daarnaast schudders en harken. Tien jaar geleden werd de eerste maaier van SaMASZ verkocht in Nederland. Sindsdien is de import gegroeid en de laatste jaren maakt de verkoop van SaMASZ machines een stormachtige groei door.

 

De dagelijkse leiding van SaMASZ bvba is in handen van Johan Jans. Hij is tevens het gezicht naar de markt. Johan Jans ontwikkelde een scherp technisch inzicht door zijn eerdere periode als eigenaar van een LMB. Naast de algemene aansturing houdt hij zich vooral bezig met de verkoop en de marketing.

Belangrijke kernwaarden:

  • Efficiëntie
  • Korte lijnen
  • Goede bereikbaarheid
  • Flexibele instelling

 

 

 

 

Johan Jans: "Ik vind het belangrijk dat we als SaMASZ een laagdrempelig bedrijf zijn en dat ieder veehouder en loonwerker in Nederland en België ons gemakkelijk kan bereiken. Dat doe ik door mij zelf niet aan kantoortijden te houden en goede dealers en partners te zoeken in de verschillende gebieden die ook goed bereikbaar zijn. Een klant wil niet alleen een goede machine, maar een machine waar hij jarenlang plezierig mee werkt. Daar staan wij voor als maaierspecialist."

DEALERS EN PARTNERS

Onze dealers zijn voor ons de oren en ogen in de verschillende regio’s. Ze zijn snel bereikbaar voor de veehouders en loonwerkers in het betreffende gebied voor service en technische ondersteuning.
Bekijk hier welke dealer bij u het dichts in de buurt zit.
De partners zijn de bedrijven die in de regio een coördinerende taak hebben. Ze hebben extra specialistische kennis en houden ook extra voorraad van onderdelen aan. Samen met de dealers nemen zij het initiatief om zich met SaMASZ-machines in de regio te presenteren.

SaMASZ Polen

SaMASZ is al sinds 1984 actief als bouwer van landbouwmachines in Polen. Sinds 1988 bouwt SaMASZ al maaiers, die nu in een groot aantal modellen aan worden aangeboden.

Sinds 1994 exporteert SaMASZ naar andere landen, waarbij Duitsland al jarenlang een belangrijk exportland is. Inmiddels exporteert SaMASZ naar ruim 50 landen in de hele wereld.
De SaMASZ maaiers zijn uitgegroeid tot een volwaardige lijn hooibouw werktuigen. Naast een volledig assortiment hooibouw werktuigen heeft SaMASZ in de loop van de jaren een uitgebreid assortiment klepelmaaiers, armmaaiers, heggenscharen, cirkelzagen en een pakket winter equipment aan het assortiment toegevoegd. Sinds 2018 heeft SaMASZ een gloednieuwe fabriek betrokken en is klaar voor verdere groei van het bedrijf.

Nieuws

SaMASZ in Battice

25 aug 2022

Van 3 t/m 4 september is SaMASZ aanwezig op de Battice show.…

SaMASZ op Landbouwdagen West-Nederland

25 aug 2022

Van 31 augustus t/m 2 september is SaMASZ aanwezig op de Landbouwvakdagen…

10e jaar met SaMASZ vlindermaaier

04 aug 2022

10e jaar met SaMASZ vlindermaaier 10 jaar geleden kocht Gert-Jan van den…