SaMASZ komt met vlinder-klepelmaaiers

SaMASZ introduceert de nieuwe Mamut Vlinder-klepelmaaier voor de markt in Nederland en België. SaMASZ voegt deze krachtpatser toe aan het assortiment klepelmaaiers die sinds dit najaar op de infra markt zijn geïntroduceerd. De klepelmaaiers van SaMASZ zijn gebouwd voor de professionele markt.

De SaMASZ Mamut vlinder-klepelmaaier onderscheid zich met een zeer hoge maaicapaciteit. In één werkgang wordt er 8,60 meter effectief geklepeld. De Mamut vlinder-klepelmaaier is opgebouwd uit de Mamut 860 Twin achter die zorgt voor een klepelmaaier aan beide zijden. De middelste klepelmaaier is een Mamut 280 of 300 die het werk aan de voorkant doet.

SaMASZ bv is importeur van de SaMASZ machines voor Nederland en België.
Tien jaar geleden is in Nederland met een ‘groene lijn’ machines voor loonwerk en veehouderij gestart. Inmiddels is SaMASZ een gerespecteerde naam.
Daarnaast wordt een ‘oranje lijn’ voor infra geproduceerd, waarbij de klepelmaaiers een dominante rol spelen, aangevuld met maai-armen met diverse aanbouwdelen zoals heggenscharen en cirkelzagen. Deze kunnen nu ook in groten getale hun weg vinden naar de Nederlandse en Belgische markt.

De klepelmaaiers van SaMASZ zijn gebouwd voor de professionele markt en onderscheiden zich op de volgende punten:

• Uitstekende lagering
• Meer klepels
• Hoogwaardig staal

Eigenaar en tevens gezicht naar de markt is Johan Jans. Hij begrijpt goed wat de klantwensen zijn, op basis van zijn lange ervaring in de landbouwmechanisatie. Inmiddels al 10 jaar met de maaiers van SaMASZ. Johan Jans: “Voor de professionele gebruikers is het van belang dat je kunt vertrouwen op je maaier. De SaMASZ klepelmaaiers staan voor bedrijfszekerheid. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan lossen we het op. We begrijpen heel goed hoe belangrijk het is dat het werk door kan gaan.”

SaMASZ heeft al ruim 40 jaar expertise in de productie van maaiers en kiest voortdurend voor kwaliteit. De maaiers horen derhalve kwalitatief tot het topsegment in de markt. Ze worden geproduceerd in een hypermoderne fabriek in Polen. Niet alleen voor eigen merk, ook worden belangrijke onderdelen voor andere merken geproduceerd. Inmiddels zijn wereldwijd ruim 140.000 maaiers verkocht. Dit geeft aan dat de maaiers uitstekend presteren onder zeer verschillende omstandigheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Jans van SaMASZ: +31 6 511 053 99 of info@samaszbvba.be.

Meer nieuws

Actie Kangu 190

22 aug 2023

De Kangu 190 is tijdelijk beschikbaar voor € 7.500,- en de koper krijgt een jaar extra garantie. De Kangu is één van de meest populaire klepelmaaiers bij SaMASZ. Het is een degelijk gebouwde machine en vraagt nauwelijks onderhoud.
De Kangu 190 is bij uitstek geschikt voor het maaien van bufferstroken.

SaMASZ in Libramont

19 jul 2023

Van 28 tot 31 juli is SaMASZ aanwezig op de Landbouwbeurs van Libramont.

Demonstratie in Vriezenveen

29 jun 2023

Op 13 juli organiseert FH Dekker in samenwerking met SaMASZ een demonstratie van SaMASZ maaiers in Vriezenveen. Tevens wordt de nieuwe P-10 getrokken schudder met een werkbreedte van 11 meter gedemonstreerd. De demonstratie start ’s middags om 14:30 en ’s avonds om 19:30 uur. De demonstratieterrein is toegankelijk via de Almeloseweg 73, Vriezenveen.