Demo gaf de doorslag voor SaMASZ-maaiers.

Bij Van der Veen uit Grootegast was het na een demo duidelijk dat ze voor SaMASZ maaiers zouden kiezen. Na drie jaar maaier is hij zeer tevreden.

Veehouder Harold van der Veen uit Grootegast heeft een melkt 140 koeien en heeft 90 hectare land ter beschikking. Hiervan is 70 hectare grasland en 20 hectare mais. Drie jaar geleden kwam het moment om een nieuwe maaier aan te schaffen. Na een demo besloot van der Veen te kiezen voor een de maaicombinatie van SaMASZ, omdat deze er duidelijk uitsprong. Van der Veen heeft gekozen voor maaiers met kneuzers om het gras sneller te laten drogen. Verder is het gras hierdoor gemakkelijker te bewerken voor het schudden, harken en ophalen van het gras.

De ervaring is erg positief. De messen zijn van zeer goede kwaliteit en doorgaans is één set messen in een seizoen voldoende. Ook de bodemvolging van de maaiers is enorm goed door de geraffineerde bodemvolging. Hierdoor is het maaibeeld op alle plekken even goed. De speciale beveiliging in de maaischijven zorgt ervoor dat je snel weer kunt maaien na het missen van een obstakel. Na drie jaar maaien kan hij niet anders zeggen: “het is SUPER”

Meer nieuws

Capaciteit en onderhoud bepaalden keuze voor SaMASZ.

31 jan 2024

Bij Van der Veen uit Spanga bepaalden capaciteit en onderhoud de keuze voor SaMASZ toen zij drie jaar geleden een nieuwe maaier kochten.

SaMASZ, de maaierspecialist, maakt maaien betaalbaar.

23 nov 2023

Bezoek onze stand op de beurs in Gorinchem en kijk hoe SaMASZ u ondersteunt bij betaalbaar maaien, schudden en harken. Registreer u voor een waardebon van € 125,-.

Nieuwe bij SaMASZ: Vlindermaaier met Load Sensing en ISOBUS!

03 nov 2023

We zijn verheugd om onze nieuwste innovatie te presenteren op Agritechnica: de KDD911ST-H met Load Sensing hydraulisch systeem en ISOBUS-besturing. Dit geavanceerde systeem biedt ongekende voordelen voor efficiëntie, brandstofbesparing en gebruiksgemak in de veehouderij.