Jubileumactie 40 jaar SaMASZ

Ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan organiseren wij een speciale zomeractie voor al onze gewaardeerde klanten. Wanneer u tussen nu en 15 augustus een SaMASZ machine aanschaft, maakt u kans op een unieke en leerzame ervaring: een driedaagse studiereis naar Polen!

Hoe werkt het?

Voor elke € 1.000,- aan bestede omzet bij aankoop van een SaMASZ machine, ontvangt u 40 loten. Hoe meer u besteedt, hoe meer loten u verzamelt en hoe groter uw kans om deel te nemen aan de studiereis!

Wat kunt u winnen?

Aan het eind van de actieperiode worden er tien gelukkige winnaars getrokken. Deze winnaars worden uitgenodigd voor een exclusieve driedaagse studiereis naar Polen, waar we de volgende activiteiten zullen ondernemen:

Bezoek aan melkveebedrijven: Krijg een kijkje achter de schermen bij enkele vooruitstrevende melkveebedrijven in Polen.

Rondleiding door de SaMASZ-fabriek: Bekijk het productieproces van onze hoogwaardige machines en ontmoet de mensen achter het merk.

Voorwaarden en Bepalingen

De actie geldt alleen voor aankopen gedaan voor 15 augustus.

De loten worden automatisch toegekend op basis van de totale bestede omzet per aankoopfactuur.

Winnaars worden op 23 augustus bekendgemaakt en persoonlijk op de hoogte gebracht.

Meer nieuws

Demo gaf de doorslag voor SaMASZ-maaiers.

12 mrt 2024

Bij Van der Veen uit Grootegast was het na een demo duidelijk dat ze voor SaMASZ maaiers zouden kiezen. Na drie jaar maaier is hij zeer tevreden.

Capaciteit en onderhoud bepaalden keuze voor SaMASZ.

31 jan 2024

Bij Van der Veen uit Spanga bepaalden capaciteit en onderhoud de keuze voor SaMASZ toen zij drie jaar geleden een nieuwe maaier kochten.

SaMASZ, de maaierspecialist, maakt maaien betaalbaar.

23 nov 2023

Bezoek onze stand op de beurs in Gorinchem en kijk hoe SaMASZ u ondersteunt bij betaalbaar maaien, schudden en harken. Registreer u voor een waardebon van € 125,-.