Ontdek hoe SaMASZ kwaliteit betaalbaar maakt

Bent u op zoek naar topkwaliteit maaiers, schudders of harken voor uw melkveebedrijf? Dan hebben wij iets bijzonders voor u op de Rundvee en Mechanisatiedagen in Hardenberg.

Wanneer u zich op onze stand op de beurs meldt als geïnteresseerde in een maaier, schudder of hark van SaMASZ, ontvangt u een exclusieve waardebon ter waarde van € 125,-. Deze waardebon is uw ticket naar betaalbare kwaliteit en efficiëntie op uw boerderij.

Geef uw interesse aan bij ons in de stand (nr 616) en ontvang uw Waardebon bij aankoop voor 1 mei 2024 en bespaar € 125,-

Mis deze geweldige kans niet! Bezoek onze stand op de beurs in Hardenberg en ontdek de voordelen van SaMASZ-machines. Wij staan klaar om u te verwelkomen, uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw melkveebedrijf.

Tot ziens in Hardenberg, waar kwaliteit betaalbaar wordt dankzij SaMASZ!”

Meer nieuws

Demo gaf de doorslag voor SaMASZ-maaiers.

12 mrt 2024

Bij Van der Veen uit Grootegast was het na een demo duidelijk dat ze voor SaMASZ maaiers zouden kiezen. Na drie jaar maaier is hij zeer tevreden.

Capaciteit en onderhoud bepaalden keuze voor SaMASZ.

31 jan 2024

Bij Van der Veen uit Spanga bepaalden capaciteit en onderhoud de keuze voor SaMASZ toen zij drie jaar geleden een nieuwe maaier kochten.

SaMASZ, de maaierspecialist, maakt maaien betaalbaar.

23 nov 2023

Bezoek onze stand op de beurs in Gorinchem en kijk hoe SaMASZ u ondersteunt bij betaalbaar maaien, schudden en harken. Registreer u voor een waardebon van € 125,-.