SaMASZ, de maaierspecialist, maakt maaien betaalbaar.

Bent u op zoek naar topkwaliteit maaiers, schudders of harken voor uw melkveebedrijf? Dan hebben wij iets bijzonders voor u op de Rundvee en Mechanisatiedagen in Gorinchem.

Wanneer u zich op onze stand op de beurs meldt als geïnteresseerde in een maaier, schudder of hark van SaMASZ, ontvangt u een exclusieve waardebon ter waarde van € 125,-. Deze waardebon is uw ticket naar betaalbare kwaliteit en efficiëntie op uw boerderij.

Geef uw interesse aan bij ons in de stand (nr K155) en ontvang uw Waardebon bij aankoop voor 1 mei 2024 en bespaar € 125,-

Mis deze geweldige kans niet! Bezoek onze stand op de beurs in Gorinchem en ontdek de voordelen van SaMASZ-machines. Wij staan klaar om u te verwelkomen, uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw melkveebedrijf.

Tot ziens in Gorinchem, waar kwaliteit betaalbaar wordt dankzij SaMASZ!”

Meer nieuws

Jubileumactie 40 jaar SaMASZ

11 jun 2024

Ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan organiseren wij een speciale zomeractie voor al onze gewaardeerde klanten. Wanneer u tussen nu en 15 augustus een SaMASZ machine aanschaft, maakt u kans op een unieke en leerzame ervaring: een driedaagse studiereis naar Polen!

Demo gaf de doorslag voor SaMASZ-maaiers.

12 mrt 2024

Bij Van der Veen uit Grootegast was het na een demo duidelijk dat ze voor SaMASZ maaiers zouden kiezen. Na drie jaar maaier is hij zeer tevreden.

Capaciteit en onderhoud bepaalden keuze voor SaMASZ.

31 jan 2024

Bij Van der Veen uit Spanga bepaalden capaciteit en onderhoud de keuze voor SaMASZ toen zij drie jaar geleden een nieuwe maaier kochten.