10 jaar SaMASZ in Nederland

In 10 jaar heeft SaMASZ een stevige positie weten te verwerven in Nederland. De gebruikers zijn zeer tevreden over de robuuste maaiers van SaMASZ. In de komende maanden wil SaMASZ meer veehouders kennis laten maken met SaMASZ. Hiervoor is een nieuwe catalogus gemaakt. Deze is gratis aan te vragen en de aanvragers voor 1 januari maken kans op een jaar lang gratis maaien met een maaier van SaMASZ.

Stempel-SaMASZ_10jaar_donkergroen

40 jaar producent van maaiers

80% van de productie van SaMASZ is maaiers

Meer dan 100.000 maaiers verkocht in meer dan 50 landen

Voorkant_Maaiercatalogus_10_jaar_SaMASZ_gekanteld

Dichtbij de veehouder

“Wij gaan graag met veehouders in gesprek over de maaiers van SaMASZ op de beurzen in Hardenberg, Gorinchem en Leeuwarden. Wij vinden het belangrijk om dicht bij de boer te staan, daarom doen we naast regionale beurzen regelmatig demonstraties en als een veehouder er prijs op stelt mag hij de maaier eerst proberen.”

Aan het woord is Johan Jans. Hij heeft de dagelijkse leiding bij SaMASZ bv en is het gezicht naar de markt in Nederland. Johan Jans ontwikkelde een scherp technisch inzicht door zijn eerdere periode als eigenaar van een LMB. Naast de algemene aansturing houdt hij zich vooral bezig met de verkoop en de marketing.

Johan Jans: "Ik vind het belangrijk dat we als SaMASZ een laagdrempelig bedrijf zijn en dat iedere veehouder in Nederland ons gemakkelijk kan bereiken. Dat doe ik door mij zelf niet aan kantoortijden te houden en goede dealers en partners te zoeken in de verschillende gebieden die ook goed bereikbaar zijn. Een klant wil niet alleen een goede machine, maar een machine waar hij jarenlang plezierig mee werkt. Daar staan wij voor als maaierspecialist."

Johan SaMASZ

Wij maaien al 10 jaar met SaMASZ

“Wij maaien al 10 jaar probleemloos met een vlindermaaier van SaMASZ en hij kan nog jaren mee”.

Gert-Jan van den brink is melkveehouder in Driel Gld. Hij heeft een melkveebedrijf met 200 koeien en 120 ha. land. Tien jaar geleden zocht hij een nieuwe maaier en kwam uit bij SaMASZ. Sindsdien werkt hij al 10 jaar met dezelfde vlindermaaier en hij hoopt er nog zeker een heel aantal jaren plezier van te hebben.

SaMASZ, de maaierspecialist

SaMASZ is al ruim 40 jaar producent van maaiers inmiddels zijn er meer dan 100.000 maaiers verkocht in meer dan 50 landen. 80% van de productie van SaMASZ is maaiers. De maaibalken van SaMASZ worden zelfs gemonteerd in maaiers van andere merken.

De maaiers die SaMASZ produceert bestaan uit frontmaaiers, achtermaaiers, getrokken maaiers en vlindermaaiers. Daarnaast worden er voor de infra-markt ook klepelmaaiers, heggenscharen en cirkelzagen geproduceerd. SaMASZ kiest consequent voor degelijkheid. Dit betekent dat de er wordt gekozen voor zware lagers van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is iedere machine een premium plus machine.

SaMASZ_Factory

Sinds 2018 heeft SaMASZ een hypermoderne fabriek in gebruik genomen waar de nieuwste productietechnieken voor staal worden toegepast. Inmiddels hebben de eerste uitbreidingen alweer plaatsgevonden om de grote vraag naar maaiers van SaMASZ in te kunnen vullen.