Actie Kangu 190

De Kangu 190 is tijdelijk beschikbaar voor € 7.500,- en de koper krijgt een jaar extra garantie. De Kangu is één van de meest populaire klepelmaaiers bij SaMASZ. Het is een degelijk gebouwde machine en vraagt nauwelijks onderhoud.
De Kangu 190 is bij uitstek geschikt voor het maaien van bufferstroken.

De prijs van € 7.500,- betekent een voordeel voor de koper van bijna € 1.400,- wat neerkomt op een korting van ruim 15%. Tevens krijgen de kopers binnen deze actie een jaar langer garantie. Hiermee onderstreept SaMASZ de degelijkheid van hun machines. De garantie wordt gegeven onder voorwaarde dat de Kangu 190 aantoonbaar professioneel is onderhouden. De snaren en gebruikelijke slijtdelen zijn uitgesloten. De actie duurt tot 15 oktober, echter het aantal machines voor deze actie is beperkt. Dus OP = OP!!

De Kangu 190 onderscheid zich op de volgende punten:

  • Rotordiameter Ø 139mm
  • 30 hamerklepels van 0.6 kg in spiraalvorm aan de rotor gemonteerd met dubbele overlap voor een intensieve verkleining
  • Smeerbare 22209 CW33 dubbelrijige zelf- instellende tonlagers
  • Rotor- lagerhuizen met dubbele labyrint afdichting
  • Automatische V- riem spanner
  • Hardox glijsloffen
  • Aftakas met dubbele groothoek

Meer nieuws

Demo gaf de doorslag voor SaMASZ-maaiers.

12 mrt 2024

Bij Van der Veen uit Grootegast was het na een demo duidelijk dat ze voor SaMASZ maaiers zouden kiezen. Na drie jaar maaier is hij zeer tevreden.

Capaciteit en onderhoud bepaalden keuze voor SaMASZ.

31 jan 2024

Bij Van der Veen uit Spanga bepaalden capaciteit en onderhoud de keuze voor SaMASZ toen zij drie jaar geleden een nieuwe maaier kochten.

SaMASZ, de maaierspecialist, maakt maaien betaalbaar.

23 nov 2023

Bezoek onze stand op de beurs in Gorinchem en kijk hoe SaMASZ u ondersteunt bij betaalbaar maaien, schudden en harken. Registreer u voor een waardebon van € 125,-.