Nieuwe bandhark Falco 2 primeur op grasdag in Dronten

SaMASZ demonstreert op 16 juni een breed pakket aan machines voor de grasoogst, waaronder de primeur voor de Nederland: de nieuwe bandhark Falco 2.

Tijdens de grasdag 2022 wordt de nieuwe bandhark, Falco 2, van SaMASZ voor het eerst gedemonstreerd in Nederland. Het is de eerste gelegenheid voor de Nederlandse loonwerkers om kennis te maken met de nieuwe bandhark. De bandhark is de laatste jaren in opkomst en SaMASZ heeft met haar eigen visie een mooie machine ontwikkeld.

Naast de bandhark wordt de SaMASZ KDD861 vlindermaaier met de SaMASZ XT-F302 frontmaaier gedemonstreerd. Deze combinatie onderscheidt zich door de grote maaicapaciteit en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Verder wordt de SaMASZ P8-890 rotorschudder gedemonstreerd. Deze schudder laat een mooi schudresultaat zien en werkt ook uitstekend onder zware omstandigheden zoals een extreem zwaar zwad. In de stand is de populaire achtermaaier SaMASZ XT-340 te bezichtigen.

Meer nieuws

Demo gaf de doorslag voor SaMASZ-maaiers.

12 mrt 2024

Bij Van der Veen uit Grootegast was het na een demo duidelijk dat ze voor SaMASZ maaiers zouden kiezen. Na drie jaar maaier is hij zeer tevreden.

Capaciteit en onderhoud bepaalden keuze voor SaMASZ.

31 jan 2024

Bij Van der Veen uit Spanga bepaalden capaciteit en onderhoud de keuze voor SaMASZ toen zij drie jaar geleden een nieuwe maaier kochten.

SaMASZ, de maaierspecialist, maakt maaien betaalbaar.

23 nov 2023

Bezoek onze stand op de beurs in Gorinchem en kijk hoe SaMASZ u ondersteunt bij betaalbaar maaien, schudden en harken. Registreer u voor een waardebon van € 125,-.