POLI – sneeuwschuif met polyethyleen schuifblad

POLI sneeuwschuiven uitgerust met schuiblad van dik polyethyleen, zijn ontworpen om te werken onder de zwaarste omstandigheden. Strenge winters met veel sneeuw. Aanbevolen voor effectieve sneeuwbeheersing van de straten en snelwegen. Het totale gewicht van de schuif en de wrijvingsfactor zijn aanzienlijk verminderd, evenals het materiaal van het afwerkblad – polyethyleen zorgt ervoor dat de ploeg roestbestendig is

De POLI H-serie is uitgerust met een eigen hydraulisch systeem, dat een nauwkeurig en onafhankelijk manoeuvreren van de schuifdelen bij vrachtwagens zonder een geïntegreerd hydraulisch systeem mogelijk maakt.

Het Schuif besturingssysteem is extreem eenvoudig te bedienen. De schuiven kunnen worden gekoppeld aan elke truck die is uitgerust met een type F1 DIN plaat PN-EN 15432 (DIN 76060, type A).

De vorm van het schuifblad is speciaal ontworpen om natte sneeuw te verwijderen en voorkomt ook dat er sneeuwstof op de voorruit van de auto wordt gelegd. De trilling van de sneeuwschuif worden perfect gedempt door het stabiele maar toch flexibele frame. Ondanks zijn lichte gewicht beschikt hij over de krachtige energieoverdracht die nodig is om natte, zware sneeuw effectief te verwijderen

Technische specificaties

Aanvullend

In verband met de voortdurende ontwikkelingsstrategie, behoudt SaMASZ zich het recht voor technische gegevens op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Alle bedrijfsgegevens en grafisch materiaal op de website zijn indicatief. Sommige van de geleverde apparatuuronderdelen zijn optioneel en zijn niet inbegrepen in de standaarduitrusting. Neem voor meer informatie over garantie, veiligheid en producten contact op met uw lokale SaMASZ-dealer.