SMART – sneeuwschuiven super licht

Eéndelig schuifblad, SMART sneeuwschuif is speciaal ontworpen om trottoirs, straten of pleinen van gelijkmatig oppervlak schoon te maken, evenals opritten en erven.

Het schraapmes van rubber, polyurethaan of slijtvast staal heeft een taps toelopende vorm, wat helpt bij het creëren van een dunne, beschermende laag sneeuw op het vrijgemaakte oppervlak (beton, granieten platen, bestrating, asfalt, bestratingsafwerking, enz.).

Eenvoudig en compact ontwerp en een sterke bladstructuur garanderen een efficiënte sneeuwruiming, zelfs in de meest ongunstige terreinomstandigheden.

Technische specificaties

Aanvullend

In verband met de voortdurende ontwikkelingsstrategie, behoudt SaMASZ zich het recht voor technische gegevens op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Alle bedrijfsgegevens en grafisch materiaal op de website zijn indicatief. Sommige van de geleverde apparatuuronderdelen zijn optioneel en zijn niet inbegrepen in de standaarduitrusting. Neem voor meer informatie over garantie, veiligheid en producten contact op met uw lokale SaMASZ-dealer.