PSV – in het midden scharnierende sneeuwschuif

PSV – is de middelzware sneeuwschuiven serie met een toegestane duwbelasting tot 6 ton en zijn ontworpen om te werken met landbouwtraktoren. En dankzij het gebruik van een adapter ook te koppelen aan andere voertuigen zoals telescoop laders, loaders en graaf-laadcombinaties, etc.

PSV – is de midden -range sneeuwschuiven serie met een toegestane duwbelasting tot 6 ton en zijn ontworpen om te werken met landbouwtraktoren. en dankzij het gebruik van een adapter ook te koppelen aan andere voertuigen zoals telescoop laders, loaders en graaf-laadcombinaties, etc. Ze worden ingezet voor het sneeuwvrij maken van wegen, pleinen, fabrieks terreinen zowel verhard als onverhard.
De sneeuwschuiven komen vaak in contact met vaste obstakels verborgen onder het sneeuwoppervlak. Daarom zijn ze uitgerust met een aantal beveiligingen, zoals het veerbelast kantelmechanisme van het mes .

Onderscheidende kenmerken:
Frame systeem

De sneeuwschuif kan worden gekoppeld aan vrijwel elk type voertuig. Met het gepatenteerde framesysteem kunt u het aankoppelframe snel verwisselen door slechts 8 schroeven te verwijderen. Hierdoor is mogelijk om te koppelen met vele gemeentelijke MULTICAR-type voertuigen, bouwmachines, b.v. Big Avant, Kramer, Weidemann, JCB, Manitou.

Technische specificaties

Aanvullend

In verband met de voortdurende ontwikkelingsstrategie, behoudt SaMASZ zich het recht voor technische gegevens op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Alle bedrijfsgegevens en grafisch materiaal op de website zijn indicatief. Sommige van de geleverde apparatuuronderdelen zijn optioneel en zijn niet inbegrepen in de standaarduitrusting. Neem voor meer informatie over garantie, veiligheid en producten contact op met uw lokale SaMASZ-dealer.