SAHARA zelfladende zandstrooiers

De Sahara zelfladende strooier is ontworpen om zand, zout op trottoirs, straten, parkeerterreinen, fabrieksterreinen, te verspreiden en tijdens het aanleggen en repareren van wegen. Ook kan de Sahara klagen op verzuurde gazons en speelweide verspreiden.

De Sahara zelfladende strooier is ontworpen om zand, zout op trottoirs, straten, parkeerterreinen, fabrieksterreinen, te verspreiden en tijdens het aanleggen en repareren van wegen. Ook kan de Sahara klagen op verzuurde gazons en speelweide verspreiden

De strooier is ook uitgerust met een hoeveelheidsregeling met behulp van de rotatie van de doseerrol en door de achterklep tegen de doseerrol aan te drukken. Standaard wordt de Sahara gekoppeld aan de tractor Cat II driepuntshefinrichting (Categorie II driepunts veersysteem). Op verzoek van de klant, kde strooier worden uitgerust met elk type koppeling. De strooier wordt aangedreven door het hydraulische systeem van het dragende voertuig.

De voordelen

Belangrijkste voordelen:

  • Precieze verspreiding dankzij het doseersysteem
  • Geen gevaar tot beschadigen van voertuigen of andere weggebruikers
  • Dubbele instelling hoeveelheidinstelling: Rotatiesnelheid en doseerplaat verstelling
  • De machine kan geheel leeg worden gedraaid
  • Zelf ladend systeem waarvoor de chauffeur niet van de traktor hoeft af te stappen

Technische specificaties

Aanvullend

In verband met de voortdurende ontwikkelingsstrategie, behoudt SaMASZ zich het recht voor technische gegevens op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Alle bedrijfsgegevens en grafisch materiaal op de website zijn indicatief. Sommige van de geleverde apparatuuronderdelen zijn optioneel en zijn niet inbegrepen in de standaarduitrusting. Neem voor meer informatie over garantie, veiligheid en producten contact op met uw lokale SaMASZ-dealer.

Galerij